Vi pusser opp kontoret!

Jeg har en gang hørt at Norge er det landet i verden hvor folk pusser mest opp sine hjem. Jeg vet ikke om det stemmer, men for oss føler jeg det kan stemme ganske bra. Jeg føler vi stort sett konstant maler, snekrer, graver eller murer - og slik har det vært de 10 siste årene.
Nå tror jeg ikke at vi veldig fort blir lei av innredningen i leiligheten eller hytte, men det er liksom alltid noe som bør gjøres.
Uken som har gått begynte med at vi trengte å skifte vinduskarmen på kontoret i leiligheten siden der hadde vært en liten lekkasje på utsiden. I den sammenheng bestemte vi oss for å male om hele rommet.

Vi har alltid hatt kontrastfarger mellom karmer og vegg. Denne gangen bestemte vi oss for at karmer, lister og vegger skulle males i samme farge- som ble "beinhvit"
Vi bestemte oss samtidig for at vi trengte mer skapplass i leiligheten. (Noen i byleiligheter som kjenner seg igjen!? )
Vi dro derfor ut på IKEA og kjøpte en mengde overskap til kjøkken. Valget falt på Faktum "Ståt" som har samme fargekulør som resten av kontoret nå var malt i.

Resultatet ble en vegg av skap-  fra vegg til vegg og gulv til tak. Plutselig hadde vi rikelig med plass til middagsservicer, glass og andre ting som før hadde stått ganske trangt stablet andre steder.
Filmer og DVD plater fikk også plass i noen gamle cd skap vi malte i samme farge som resten av rommet.


Vi valgte også å kjøpe ny kontorpult og stol. Før hadde vi et arbeidsbord som tok mye plass. Det skal få et nytt liv på kontoret i vår svenske sommerhage. Det samme gjelder vår nesten nye kontorstol i skinn. Den var veldig komfortabel, men tok altfor stor plass i et såpass lite rom. En plexiglass stol ble innkjøpt som erstatning. Den fungerer helt perfekt for fomålet, for jeg må ærlig inrømme at vi nesten aldri har benyttet dette rommet.
Kanskje det vil forandre seg nå?
Vi er uansett veldig fornøyd med resultatet, for skapplass i en byleilighet er en dyrebar ting... ;-)Ha en fortsatt riktig fin kveld!


Kommentarer

 1. Det ble jo kjempefint! Ryddig og delikat! God ide med de overskapene, trenger en fiks ide til vårt oppussingsprosjekt i kjelleren..

  SvarSlett
 2. Den trepionen ble kjøpt på 70% salg senhøstes 2009. I 2010 kom den med 1 blomst. Ifjor ble det ingen fordi den ble flyttet, men i år er den virkelig storslagen. Jeg tror den er rundt metern høy nå. De pionene jeg kjøpte på import var stusselige saker, bare 1 av de lever. Den kommer nok ikke med blomster i år, men håper at den skal vokse seg til i år, så kanskje til neste år?

  SvarSlett
 3. Vad fint det blev!! har likadant skrivbord hos mej och tänk att göra en likadan vägg med skåp fast av gamla fönster, när jag får tag på tillräckligt många fönster.
  Det finns alltid något att göra...
  Ha de bra
  Mariana

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Stein! Hvilket fint sammentreff, jeg kan se at du netop nu er inne på min blog, måske du sitter og skriver at du har været i Finland og besøgt Lauran Kauppa (som sandelig er et besøk værd!!) :-)

   Det var dog en masse inspiration jeg fik fra din blog i dag! har pludselig fået sådan en lyst til at besøge IKEA og købe nogle nye, hvide køkkenskabe!!
   Rigtig god idé med et sådan vægskab, og man kan altid se hvor tingene ligger. Det kunne jeg også bruge her i mit (rode)kontor :-)
   Hvor er det smukt med alt det hvide og en buket med hvide roser til at fuldende indtrykket! Håber ellers i har sol og godt vejr i Norge, her har det bare regnet og regnet og temperaturen er mere april end juni . . .

   Slett
 4. Lekkert og stilrent! Oppussing er et evighetsprosjekt :) Når man har kommet rundt er det bare å begynne på nytt :) Men det er jo gøy da! God uke!

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott=) Dere har det like fint ute som inne... og jeg synes jo det er litt stas å få se hvordan dere har det=) God idé med kjøkkenskap som oppbevaring, det ble delikat og lekkert=) Fin dag til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Gratulerer med "nytt" kontor! De skapende ble kjempefine, og så praktisk. Lyst og lekkert!

  UnaCita

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg