Flere intrykk fra Isabella Plantation..

Tenkte jeg skulle vise litt flere bilder fra Isabella Plantation i Richmond park.

Det blir jo ofte slik når en opplever noe en virkelig liker at kamera løper varmt... ;-)

Trærne i parken var stort sett eik og diverse typer løvtrær. I min egen hage er det jo mest hegg, bjørk og poppel som dominerer. Jeg har riktignok plantet inn en del magnolia, kirsebær og syriner m.m i skogen ,men det vil jo ta veldig mange år før de blir store, staselige trær.

Ute skinner solen, så jeg ønsker alleEn riktig fin helg!Kommentarer

 1. Det er så flotte farger når blomstringen på sitt maksimale og du har fanget stemningen veldig godt. Det er en del sjeldne godbiter innimellom de vanlige løvtrærne der også. Jeg var på omvisning med head gardner en gang, men jeg var ganske fersk i hageinteressen så det var nok ikke så mye som festet seg. Det var et lommetørkletre og en del lønn som hadde en spesiell rød bark. Flott ´vintertre´husker jeg han kalte det. Det var mye annet også, men som sagt litt teflon i topplokket så mye gikk inn det ene øret og ut det andre. Du får ´time´en nytt besøk når de har omvisningene sine. Gratis . Bare å møte opp på gitte tider. De står på nettsidene til parken.

  SvarSlett
 2. Visst är det så man bara vill svimma? Gillar verkligen att det är så mycket färger.

  SvarSlett
 3. Hei! SElv om jeg er på naboens altfor lyse skjerm, så var jo dette strålende vakre bilder! Skikkelig idyllisk sted, of så mye fott som blomstrer! Blomstrende trær og busker er utrolig flott, her i feriehagen blomstrer fremdeles en Blodrips, men det blir jo ikke helt det samme, hehe.
  God helg videre!

  SvarSlett
 4. Fantastisk flotte fotos, sikke farver! Det må have været en stor oplevelse at se Chelsea Flower Show, er det første gang? Jeg har aldrig været der, men det er bestemt på ønske listen!

  Ang. din kommentar på min blog: Ja jeg lagde løg i krukker i efteråret og de stod nok så fint i Havehuset indtil en morgen, da havde der været både egern og mus og rodet det hele rundt og ædt løgene! Så måtte jeg købe nye løg, og så kom krukkerne i drivhuset, hvor mus og egern ikke kan komme. Det lykkedes fint, og vi har haft megen glæde af disse tulipaner, de holder også usædvanligt længe, syntes jeg.
  Der er ikke så mange rådyr her i år, jeg frygter mest for mine roser, nu får vi se!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg