Romjulsdrømmer...

Så var Julaften over for i år. Julemåltidet ble intatt og gavene pakket ut. Vi har hatt en fantastisk feiring så langt med nydelig sol, god mat og hyggelig atmosfære. Nå ligger romjulen foran oss og jeg må inrømme jeg ikke klarte å la være å kjøpe noen store poser med narcisser som venter på å plantes ut. Det skal nok gå veldig lett, for det er ikke tegn til tele i jorden ennå, himmelen er skyfri og alt ligger til rette for en perfekt friuke!

Som jeg sikkert nevnte i et tidligere blogginlegg feirer vi høytiden i feriehagen vår i Sverige. Vi reiste bort og pyntet til Jul forrige helg, så når vi ankom huset den 23 var det bare å pynte juletreet, sette frem medbragte blomster og vips- så var det Jul!
Her borte er det så stille. Elven flyter fredfullt utenfor vinduet, totalt isfri. Gresset er grønt og småfuglene haster mellom trær og matbrettet.

Inne er det julestemning med alt som høres med. Egentlig hadde vi tenkt å gå ut for å klargjøre gjestehuset for romjulsgjestene som kommer til å overnatte hos oss, men det er så godt å være innendørs og ta det med ro at vi har bestemt oss for å vente til i morgen.
Fortsatt God Jul alle sammen!Til venstre:
"... Og høyt i toppen, den blaanke..... Engel?"

Glassverandaen fungerer litt som frokostrom og litt som oppbevaringsplass for planter og frukter. Vi kjøpte litt for mye av dem med oss over, så nå går plantene litt på rundgang. Det er jo hyggelig å se litt forskjellige planter på stuebordet etter hvert som dagene går.


Kommentarer

 1. Nå har jeg virkelig kost meg innom deg. Kjempekoselig:)

  SvarSlett
 2. Så nydelig du har pyntet og så flott engel.
  Det er ikke noe å si på den rolige utsikten ut over vannet heller.
  God jul , klem fra Marit.

  SvarSlett
 3. For et fantastisk sted dere har=) Ser ut som dere har det veldig koselig=) Ha ei fortsatt fin jul=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Hei Furulunden! Takk for hyggelig hilsen! Jeg ønsker deg en fortsatt riktig fin Julefeiring!

  SvarSlett
 5. Hei Marit! Takk for dine alltid like hyggelige hilsener gjennom 2011. Jeg ønsker deg en fortsatt riktig fin julefeiring!

  SvarSlett
 6. I morgon, i morgon, men ikkje i dag... det er en god romjulsdevise :-)

  God jul til dere begge!

  SvarSlett
 7. Ja, den er ikke så dum den, Maria ;-) Fortsatt god Jul til deg og dine!

  SvarSlett
 8. Det var mycket jul fint hos er!
  Ha en trevlig fortsättning på julhelgen
  Mariana

  SvarSlett
 9. Hei Mariana! Takk for dine mange hyggelige hilsener her på min blogg i året som har gått- og ikke minst veldig mange flotte og inspirerende innlegg på din egen, veldig flotte blogg!
  Ha en fortsatt riktig god romjul!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg