Familie forøkelse!

Njaa. Kanskje ikke akkurat familieforøkelse da, men hunden vår av rasen "Copper Flat coat" fått seg en "storebror."
Sammen sitter de på plenen vår og skuer ut mot alle de eventyr de en gang planlegger å oppleve sammen - om de nå bare hadde orket å lette på rompa..!
For sikkerhets skyld har jeg lenket storebror fast til benken. Vi har veldig mange Canadagjess som generøst skjenker plenen vår med rikelig gjødsel, så det ville jo vært forferdelig synd om han skulle fare opp og jage bort de store flokkene med fjærkre midt i middagsselskapet, eller når de gjør sitt fornødne....!?

Søsteren, som har vært hos oss hele vinteren er mye mer veloppdragen. Hun har lagt seg godt til rette og tenker ikke la seg forstyrre av hverken fugl eller fisk, så hun har fått lov til å være uten lenke, selv under perioden med båndtvang!
Hva sier dere? Skal jeg ta på henne et halstørkle? Hun har hørt at det er veldig populært blant hunder på kontinentet for tiden!?


Fortsatt god sommer!


Kommentarer

 1. Ha, ha!!! Jag trodde, att det var av en annan anledning du hade satt koppel på hunden. Både parkbänkar, urnor och diverse annat ser man ofta i "koppel" nu för tiden. Och det behövs säkert!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlett
 2. Så fine bilder du har! Hyggelig med nye familiemedlemmer da :)

  Du kommenterte min hengeselje forleden. Den heter Kilmarnock. Vet ikke om det er spesiellt fint bladverk :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg