TV tips: Hagen i Hune


DR.DKs program:  HAGEN I HUNE



Nå som vårlengselen for alvor begynner å gjøre seg gjeldende rundt om i de tusen hager, så er det jo fantastisk å nyte hageprogrammer på Tv. Svt1 har jo en slik serie gående for tiden; "Trädgårdskampen", men for å være ærlig er den kanskje ikke helt i min smak. Jeg får realitykonseptet, utstemning og stressende "stoppeklokke oppdrag" ikke helt til å passe inn i min hageinteresse.
Derfor nyter jeg heller å finne kvalitetsprogrammer på nettet. Et slikt er Dansk Tvs klassiker; "Haven i Hune".
 10 programmer ligger tilgjengelig og dette er et program etter mitt hjerte. Serien er tilgjengelig for alle de nordiske landene.
For å se de ti programmene kan du klikke på bildet av hagen ovenfor.


God fornøyelse! :-D

Ha en fortsatt riktig fin kveld.





Kommentarer

 1. Hei! Tusen takk! Nå ble jeg glad. Starter å se med en gang, jeg. God kveld til deg! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. En riktig god kveld til deg også Anne :-)

   Slett
 2. Disse programmene hadde jeg stor glede av når de gikk på norsk tv :-) og så har jeg jo hatt gleden av å besøke hagen noe som var en stor opplevelse!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så heldig du er! Jeg føler Anne Just sin personlighet, varme og sjarme skinner gjennom - både gjennom skjermen og hagen! Skulle gjerne vært der og sett selv. Det er flott de har tatt vare på den og lar publikum besøke den også etter hennes død.
   Ha en fin kveld
   Stein

   Slett
 3. Hei :) Takk, takk! Har kost meg med en episode og ser frem til de 9 neste!

  En fin kveld fra Tone

  SvarSlett
 4. Ja! Det er skønne Haven-i-Hune-udsendelserne, men det er svts onsdagsträdgaarder og fredagsträdgårder og Gunnel Carlsons gamle udsendelser også. At sige at jeg har dem alle på video, ville nok være at tage munden lige lovlig fuld, men rigtig mange har jeg i hvert fald. Især holder jeg meget af udsendelserne med Gustav og Marie for nogle år siden. Der er så megen smil og latter i dem - foruden naturligvis gedigen havekundskab - at jeg bliver i så. godt humør af at se dem.
  Anne Just og Claus Dalby står også ofte på repertoiret. Jeg var så heldig at træffe Anne og få en lille sludder med hende nogle få måneder, inden hun døde. Jeg besøgte haven en vidunderlig, smeltende varm august eftermiddag, men også under de forhold tog den sig strålende ud. Naturligvis tog jeg en masse fotos, som jeg gemmer på min computer. Ofte kigger jeg på dem og glæder mig over, at jeg gjorde mig umage for at tage billeder fra vinkler, som ikke forekommer i fjernsynsudsendelserne.
  Happy TV Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlett
 5. Såg alla programmen när dom gick och har dom inspelade men tyvärr på vhs eller vad det heter och har ingen spelare att se dom på.
  Annes program är/var en stor favorit.
  Ha de bra
  Mariana

  SvarSlett
 6. Tusen takk for tipset. Jeg har allerede kost meg med det første programmet og gleder meg til å se de neste. Jeg er så enig med deg hva angår Trädgårdskampen på STV. Da er dette mye mer givende å se på.
  Hage for meg er det motsatte av stress, slurv og tidspress. Haging tar tid, og det er det rolige tempoet til plantene som virker så avstressende. Man må finne seg i å vente på resultater, og man må finne seg i at ingenting forblir uendret. Man må rett og slett jobbe på lag med naturen i naturens tempo.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg