Drivhustrappens blomster

Denne sommeren har drivhustrappen stort sett fått klare seg selv. Den har fått minimalt med stell og vanning siden pottene ble satt ut om sommerblomster plassert i de som ikke alt var fylt med knoller eller overvintrende planter. 


Drivhustrappen


Fargeskalaen i år har stort sett vært mørkt bladverk på dahlia og canna. Blomstene er holdt i lillatoner og cerise som også tenderer mot lilla. Dette er iblandet blå og hvite lobelia.


Ved drivhustrappen har jeg plantet lilla/burgunder klematis som vokser opp langs stativer. Jeg føler faktisk det har vært et fint valg, for nå fortsetter blomstringen langs drivhusets langvegg uten å stenge for utsikt eller sollys inne.

Det beste med drivhustrappen er at den har klart å holde seg så frodig hele sommeren- nesten helt uten vanning og stell! :-)

Etter hvert håper jeg å få lagt brostein foran drivhuset og vil også prøve å få flere typer klematis til å trives langs langveggene på hver side av trappen. Da føles huset frodig selv i de periodene hvor vi ikke har så mange planter innenfor glassveggene.

Ha en fortsatt riktig fin kveld! 

Kommentarer

 1. Så utrolig frodig og flott!! drømmer om drivhus.. Har vinduer og en dobbel glassdør klar.. :) Og gravemaskin på gården! ;) Når verkstedet blir ferdig i vinter, så kanskje jeg bør begynne å kitte opp og male noen vinduer, så det blir klart.. I mitt hode er det i alle fall klart hvordan det blir! :)

  SvarSlett
 2. En fargeskala jeg absolutt kan leve med !
  Ha en fortsatt flott august :-)

  SvarSlett
 3. Helt fantastisk flott hos dere, så frodig og så mange vakre farger. Drivhuset må være et deilig sted å være!
  Ønsker dere en fin august!

  SvarSlett
 4. Hei igjen Stein:) Jeg vet ikke hvor lenge de støpte krukkene holder seg slik eller om de sprekker, men jeg har et fuglebad som har holdt seg fint flere somrer. Det er det vann i konstant i ca. 4 måneder pr.år og det har ikke blitt sprekker i det så jeg ville tro at det skulle gå bra med blomsterpottene også.

  God helg!

  SvarSlett
 5. Det var en fantastisk flott drivhustrapp. Skulle gjerne hatt en slik. Hilsen fra Liv

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg