Langhelg i Sverige..

Denne helgen har vi tilbragt på "torpet" vårt i Sverige. Det har vært deilig med 4 dager fri. I morgen har Norge sin nasjonaldag. Vi kommer til å feire den i Sverige, men reiser hjem igjen om kvelden.
Jeg føler virkelig vi har vært flittige disse dagene. I skogen har vi ryddet godt opp og fjernet en mengde døde, grener, trær og kvister, vi har plantet og stelt. Videre har vi begynt å anlegge en singelbelagt "vei" gjennom blomsterengen jeg holder på å forme.
Siden sikkerhetsglass nærmest pulveriseres når det knuses har vi måttet rydde opp sikkert nærmere 30- 40 kilo glass rundt det gamle drivhuset. Vi har derfor fylt på ny jord og sådd gressfrø for å fjerne de siste restene rundt dette bygget.
Det nye drivhuset har forresten ankommet eiendommen, men vi har ikke hatt tid eller overskudd til å begynne å montere det ennå. I stedet for har vi begynt å lage et bed av restene av en naturseinsmur som en gang utgjorde grunnmuren på en herregård som sto på eiendommen. Den er forlengst flyttet over til "Ranseter hembygdsgård" - eller folkemuseum, så vi bor i det som en gang var arbeiderboligen. Hittil har vi fylt på 45 stk 50 liters sekker med jord i bedene som altså er laget på grunnmurssteinene.

Jeg har tatt mange bilder etter hvert som vi har jobbet, men desverre glemte jeg kabelen til å overføre disse, så det kan jeg ikke gjøre noe med før vi er tilbake i Oslo.

Kommentarer

  1. Det blir nok bra. Høres ut som du har lagt ned en kjempeinnsats;o) Gleder meg til å se bilder...

    SvarSlett
  2. SÅ mye dere har fått gjort! Det ante meg; dette kommer til å skje med sjumilsstøvler :) Vips, er nok drivhuset oppe og går også, tenker jeg :) Det høres veldig sjarmerende ut med kantstein fra grunnmuren til den gamle herrgården. Det blir nok et bed med sjel og historiens sus over seg :)
    Ha en nydelig kjøretur hjem til et flaggkledd Norge og kos dere på nasjonsaldagen

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg