Kuskinnstapet, men ingen ku.../ Cowleather wallpaper, but no cow...

Også soverommet har fått en oppussing nå i November/Desembermørket. Også her malte vi veggene i grått. Lister og dører er holdt i bomullshvitt. Sengeteppet er erstattet med et kremhvitt fra Indiska.
Foran sengen har vi plassert en dypbrun skinnkoffert som også er fin til oppbevaring. På gulvet har vi byttet et persisk teppe med en oksehud farget som sebraskinn.På veggen ved siden av de innebyggede klesskapene var det plass til et veggmontert TV. Jeg synes jo det er flott å kunne se fjernsyn på sengen, men må ærlig inrømme jeg til dags dato aldri har gjort det. Denne gangen har vi montert flatskjerm TV på en bevegelig arm. Veggen bak har vi tapetsert med kuskinns tapet. Nei, det er nok vinyltapet med kuskinnstrykk, men usedvanlig livaktig. Det er faktisk slik at samtlige som ser den må bort og kjenne om den virkelig ikke er ekte- og den kjennes faktisk ekte ut å ta på også..
Tapetet er kjøpt i Oslo, men er produsert i England.
Gardiner er kjøpt inn på Indiska.
The wall next to the built in wardrobes have a wall- mounted TV. I find it great to watch Tv in bed, but must admit that I actually never have done it yet. This time we have installed a TV on an adjustable wall mount. The wall behind the flatscreen has been covered with a "cow leather wallpaper", but I must admit it is an imitation.. But actually it is so "real" that people always have to touch it to be convinced it is not genuine "cow". Some are not convinced even then... The wall paper is produced in England.
Curtains are bought at Indiska in Oslo.

Nedenfor; Nærbilde av kuskinnstapeten. Vi har valgt å ramme den inn med billister i krom! Litt spesielt, men jeg synes på en måte det passet. Tanken er at der kommer leselamper og annen innredning i krom etter hvert.
The picture below; A closeup of the "cow leather wallpaper". We have chosen to frame it with crome trims intended for cars! Maybe a bit far out, but we like it. The idea is we will complement with lamps and other decoration details in crome.


Kommentarer

  1. Mormor har hatt en forkjærlighet for kuskinn lenge før det kunne kjøpes på Ikea. Hadde sett et utrolig vakkert skinn i en penere heim i DK allerede på 80 tallet, og kunne ikke glemme det..Tok mange år før jeg fant en som kunne skaffe her i distriktet. Skikkelig kul kuskinnsvegg.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg