Drivhusplattingen er ferdig!

Det er et skikkelig frustrerende sommervær vi har for tiden. Endelig litt sol, så jeg finner frem materialer, elektriske verktøy trekker frem strømledninger... og så spruter regnet ned! Glad jeg har muligheten til å løpe inn i drivhuset når det plasker ned som verst, for disse regnbygene varer heldigvis ikke lenge.


Det har vært tilstrekkelig regnfritt til at jeg fikk fullføre drivhusplattingen i dag. Den ser kanskje enkel ut, men det har vært mye vanskelig beskjæring, siden jeg valgte å la de store steinene fra det opprinnelige hovedhuset. Tungvint, siden jeg måtte spesialskjære materialer ganske mye. Alternativet hadde vært å enten fjerne dem eller bygge plattingen mye høyere.
Fjerne dem vil vi ikke. De er en del av stedets historie og tilhørte jo bygget som en gang sto der. Vi valgte å la plattingen ha samme høyde som gulvet inne i drivhuset. Da ble det altså til at jeg måtte skjære til for disse stenene. Så får vi heller passe oss så vi ikke snubler i dem i fremtiden... ;-)

Bildet nedenfor. På enden av et rosebed har jeg laget et oppheng for vannslangen. Kassen til høyre på bildet er en kombinert sittebenk og oppbevaringsrom for hageslange og redskaper. Slike "hjelpemidler" til å holde ting i orden kan jeg ikke få nok av i hagen kan jeg ikke få nok av for tiden.


Nå håper vi på noen fine sommerdager fremover, for de har det ikke vært for mange av i år!


Ha en fortsatt fin sommerkveld!

Kommentarer

 1. Så fint det ble! Bra jobba!

  SvarSlett
 2. Så flitiga ni är!! det blev fint!
  Mariana

  SvarSlett
 3. Det blev snyggt Stein och stenen som sticker upp ovan brädorna gillar jag!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg