Takk til Plantasjen! :-)

I anledninger hvor gaver pleier å bli utvekslet er det mange av min familie og venner som har merket seg at jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av hage. Jeg får derfor veldig ofte hagerelaterte gaver, noe jeg setter stor pris på, siden en mangeårig plante i mange år da minner meg på den personen som forærte den.
Ofte mottar jeg gavekort. Til Jul for litt over 12 måneder siden fikk jeg en veldig generøs gave på 2.000.- kroner som kunne benyttes på hagesenterkjeden Plantasjen.
Når våren kom og jeg gledet meg til å bruke det, så var gavekortet sporløst borte! Jeg lette høyt og lavt, men måtte til slutt anse kortet som mistet. 

I går- altså Søndag fant jeg frem frøboksene mine for å starte på årets frøsådd, men også for å rydde i frøsamlingen. Gjett hva som lå på bunnen i en av frøboksene? 
Jo, ganske riktig: Gavekortet jeg hadde lett høyt og lavt etter!
Litt over to uker etter at det var gått ut på dato! Irriterende? Ja!
Jeg vurderte å kaste kortet i søpla i ren frustrasjon, men så leste jeg en anbefaling  på Plantasjens facebookside om å ta kontakt med hovedkontoret. Jeg fant epostadressen på Plantasjens hjemmeside og sendte avgårde en mail hvor jeg forklarte hva som hadde skjedd.
For å være ærlig hadde jeg likevel ansett summen på kortet som tapt, MEN tildlig om morgenen dagen etter (altså i dag) mottok jeg et veldig hyggelig svar fra dem. Det lød slik:

"Hei Stein
Selvfølgelig vil vi være behjelpelig med å resette kortet for deg.
Du kan igjen ta dette i bruk. Beløpet er fortsatt på 2000,- og varighet er ett år fra dd

Velkommen til en hyggelig handel!" 

Var ikke det en utrolig fin start på dagen og uken?Tusen takk til Plantasjen for rask og hyggelig service! :-D

Bildet til venstre er fra en av mange planter jeg har kjøpt på Plantasjen de siste årene; en Syringa "Andeken Ludwig Späth"

Ha en fortsatt riktig fin dag! 

Kommentarer

 1. Det var en hyggelig melding å få en mandags morgen! Kjekt å finne ut at noen er bedre enn sitt rykte. Noen ganger har jeg også opplevd å finne mer sjeldne plantesorter på Plantasjen.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med god service=) Det fortjener du. Håper dere har det fint=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Så flott Stein.
  Som Mariann sier så kan du kommer over godbiter på Plantasjen også.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg