Tilbakeblikk på hageåret 2013... Del 3Drivhushagen: 

Jeg fortsetter mitt tilbakeblikk på året som var og begynner like godt med et prosjekt jeg ikke fikk utviklet noe særlig, nemlig drivhushagen.
Den er riktignok ganske frodig med tanke på at jeg nesten overhodet ikke har jord på denne delen av eiendommen. Den er bygget på ruinene av et gammelt hus og en skal ikke grave mer enn et par cm ned i bakken før en treffer på sement, murstein, glasskår og alt mulig annet skrot. Et drømmeprosjekt jeg fantaserer om er derfor å lage opphøyde bed med gangveier av brostein mellom disse.

Hittil har tiden ikke strukket til å få dette gjort, men kanskje til sommeren.....?

For en gangs skyld skal jeg ikke skrive så mye om hvert bilde, men heller presentere et bilderas fra året som gikk. Jeg håper dere bærer over med ugress, ruinrester og uryddige bed. :-)
Alle bildene jeg bruker nå for tiden har vært benyttet på bloggen i løpet av året, så da vet dere hvorfor det kanskje føles som dere har sett dem før... ;-)
Fortsatt riktig fin helg! 

Kommentarer

 1. Växthusträdgårdens staket gjorde mycket för platsen, det blev så fint!!
  Härligt med två så fina trädgårdar med så olika växter.
  Ha de bra
  Mariana

  SvarSlett
 2. Så koselig med tilbakeblikkene dine=) Nyter alle bildene fra alt dere har fått til=) Ønsker dere et riktig fint nytt år=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Herlige gjensyn med sommeren! Deilig å drømme seg vekk litt når det ellers er vått og grått ute :-)

  SvarSlett
 4. Det høres flott ut med opphøyde bed og steinganger. Det er moro å ha noen prosjekter på planleggingsstadiet også. Jeg synes mye av moroa er å planlegge og å gjennomføre. Når prosjektet er ferdig, må jeg finne på nye prosjekt :) Lykke til. Regner med at du viser oss bilder etter hvert som prosjektet skrider frem :)

  SvarSlett
 5. Deilig med frodige sommerbilder nå:) Opphøyde bed høres fint ut. Det skal bli spennende å se.
  Jeg er forøvrig veldig nysgjerrig på woodlandet ditt også. Det skal bli morsomt å se bilder derfra til sommeren når alt har vokst seg mer til.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg