En liten hilsen fra vår spanske hage...

Nå har det vært veldig stille på bloggen min noen uker. Jeg har jo tilbragt dagene i min spanske hage i det siste. Der er det veldig tørt for tiden. Det viser seg nemlig at det visstnok ikke har regnet på 8 måneder, noe som er usedvanlig lenge, selv etter spanske forhold!  Det betyr ikke at alt er dødt i min spanske hage. Faktisk er jeg overrasket over hvor mye som har klart seg usedvanlig godt! Vi har jo ingen til å vanne og stelle plantene der nede.
De neste innleggene vil sannsynligvis derfor dreie seg om nettopp min spanske hage slik den fremstår i slutten av August\begynnelsen av September i år.

I dag skal jeg nøye meg med å vise et lite nyinnkjøp for denne gang; nemlig en statue. Hun skal stå omgitt av frodige planter og skue mot Ifaq klippen, Gibraltars tvilling omgitt av Middelhavet og naturen omkring. Jeg hadde jo egentlig bestemt meg for å ikke ha hagefigurer i min spanske hage. Der finnes jo mer enn nok av dem i svenskehagen... Men August er en måned hvor veldig mye er avblomstret og jeg trengte noen blikkfang, så.... her står hun i alle fall. 

Hovedhensikten ved å dra nedover denne gang var jo selskapelighet, men likevel fikk jeg gjort litt i hagen også! Det skal jeg, som sagt, vise i senere innlegg. 

Ha en fortsatt riktig fin dag! 
Kommentarer

 1. Hadde vært deilig med en spansk hage akkurat nå :) Men vi får holde ut med regnværet enn så lenge og satse på godvær til helgen. Kos dere masse!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ranten. Det er alltid hyggelig å reise til spanskehagen, men i år hadde jeg ikke samme behovet som før. Vi har jo hatt veldig fin sommer i Norge..! Jeg ser på Yr at det er meldt fint vær hos dere i dag, så nyt hagen og sensommeren! :-D
   Ha en fortsatt fin dag
   Stein

   Slett
 2. Ja her regner og stormer det, så det varmer helt ind i kroppen at se disse smukke billeder fra Spania..:-)
  Hvor er hun pragtfuld pigen der skuer ud over havet og den udsigt er da fantastisk.
  Sikke farver.

  Klem fra Lisbeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lisbeth.
   Så hyggelig å høre fra deg :-)
   Så kjedelig med regn og dårlig vær! Får håpe det har endret seg i dag.
   Ha en fortsatt riktig fin dag
   Stein

   Slett
 3. Så vakker den statuen er! Skjønner godt at du valgte den :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit. Takk for hyggelig kommentar :-)
   Ønsker deg en fortsatt riktig fin dag.
   Stein

   Slett
 4. For et fantastisk flott bilde av statuen din som skuer ut over landskapet og havet! Det må være en perfekt plassering. Nydelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for hyggelig melding! :-)
   Ha en fortsatt fin dag.
   Stein

   Slett
 5. Så koselig å lese et blogginnlegg fra deg igjen=) Og hyggelig å se at du har fått en statue i Spania også. Er dere gift nå? Ble det et fint og romantisk bryllup? Kos dere videre i Spania=) ... eller er dere hjemme igjen? Vibeke

  SvarSlett
 6. Vakker statue! Spania er et flott land. Vi har forelsket oss i vakre Ronda og har vært der to ganger. Gleder meg til å se bilder og høre mer om den spanske hagen :) Jeg har vært ute i kveldinga og jobbet i hagen. Litt vanskelig å se mot slutten. Det mørknes tidligere ute nå.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg