Vinteren kan få vente! / Winter can wait!


Når jeg skulle på jobben i morges måtte jeg skrape vinduene på bilen for rim. - Og jeg som hadde gått berserk på Bauhaus i går og kjøpt så mye planter jeg klarte å få inn i bilen! 70% avslag og et flott utvalg av syriner, einer, barlind, thuja, samt mange andre busker og trær kunne jeg jo ikke la være med tanke på at jeg har en hel skog å beplante! Jeg kjøpte nesten 30 buskbum formet som kuler på størrelse med fotballer. Prisen var latterlig lav, så til tross for at været var kaldt - OG at jeg reiser til Spania i morgen kunne jeg jo ikke la være..!? Nå står de på terrassen i Oslo. Jeg får nok plassere dem i større potter i drivhuset i Sverige denne vinteren om telen har etablert seg i jorden når jeg kommer tilbake.. :-(
Men- nå skal jeg altså avgårde til Spania i morgen. Jeg gleder meg til å se hagen min igjen der nede. I kofferten har jeg med meg en del Cannaknoller og Amaryllus løk. Forhåpentlig vil de trives og gro i hagen der nede!
Jeg vil nok ikke få så mange muligheter å oppdatere bloggen de to neste ukene, men ønsker dere alle noen riktig fine høstdager!
(Bildet ovenfor er tatt fra terrassen når jeg var der nede i vår.)
Du kan lese om min spanske hage på bloggen; http://hagenisolen.blogspot.com/
When going to work this morning I had to clean the windows from a layer of ICE!! This is far to early!!? And I had just been shopping a load of plants at 70% reduction yesterday!
I could not resist all the conifers, evergreens, lilacs, buxus sempervivens and more to such a bargain, so the car was stuffed when going home from the shopping center. Despite of  the fact that frost is coming - and me leaving for Spain tomorrow... - Well, well, if the ground is covered in ice when I get back, I will just have to plant them in bigger containers and place them in the greenhouse over the winter.
But tomorrow I am heading for more summer. I am really looking forwards to see my spanish garden again! My suitcase is stuffed with rhizomes of Canna and bulbs of Amaryllus. Hope they will survive and establish in my spanish garden!

I will probably not be able to update my blogs so much the two coming weeks, so I wish you all a great time until then!
(The picture above was shot from my terrasse when staying there this spring.)
You can read about my spanish garden on my second blog: http://hagenisolen.blogspot.com/

Kommentarer

 1. Ja, her ligger snøen fremdeles hvit, så nå ble jeg nesten litt misunnlig. Det var litt tidlig med vinter dette og man kan lett fristes av tanker som "gjev eg var i eit varmare land". Men i neste uke skal det bli mildere her og det er bra, for det er fremdeles et og annet som må gjøres ute.
  Takk for opplysningene om kvernen, det hadde vært godt å få tak i en som fungerte bra.
  God tur til Spania.

  SvarSlett
 2. Rigtig god tur..:-)
  Sikke en pragtfuld udsigt.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlett
 3. Vilka fynd du har gjort; 70% rabatt!? Hoppas de klarar vintern och trevlig resa till Spanien, låter skönt!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg