Enda en peonimport..

Så har jeg bestilt enda flere peoner. I går leste jeg Trines blogg "Blomsterknatten" Hun hadde bestilt inn peoner fra fra Litauen. Selskapet: Peonynursery.com har veldig mange spennende sorter. Jeg måtte selvfølgelig inn for å ta meg en titt - og dermed var det gjort.


Jeg bestilte følgende sorter: Bildene er fra deres hjemmeside: (All pictures are from : )http://www.peonynursery.com/.
Allerede i dag fikk jeg beskjed om at plantene sendes tidlig neste uke! Spennende!

La Tulipe vakker, rosa peon med god duft. Tidligblomstrende. Den tar mange år før den når fullt blomstringspotensiale.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mons Martin Cahuzac har dyp burgunder blomster. Sies å blomstre sen midtsesong. Duftsvak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Duchesse de Nemour Skal dufte godt og har sterke stilker. En vakker, hvit variant.

Festiva Maxima er også en hvit peon men med enkelte innslag av rødt. Tidligblomstrende variant. Får høye blomsterstilker som egner seg for blomsteroppsatser.

Mme Leonie Calot er en middels stor peon med sterkt rosa blomster og god duft. Sterke stilker som passer godt som avskåren i blomsteroppsatser og vaser.Mons Jules Elie Enda en rosa variant med ekstra sterke stilker gjør den perfekt til avskårne blomsteroppsatser og vaser. Fint bladverk. Blomstrer tidlig midtsesong.


Sorbet Fin hybrid med lyse, pastellfarger, med svakt fiolette og klarhvite tegninger. Blir temmelig høy og blomstrer midtsesong.Kommentarer

 1. Åh, så nydelige peoner, men nei, jeg skal IKKE besøke linken din :o) Jeg tør rett og slett ikke, for da blir det bestilt flere peoner....Jeg har ilagt meg selv bestillings-stopp for denne sesongen, for nå må jeg ta meg av det jeg allerede har bestilt.
  Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg Krepsemor. Fra nå av skal jeg gjøre det samme!...?
  :-)

  SvarSlett
 3. Helt enig med de to første talerne. I tillegg vil jeg påstå at det er fullt!!!! Lykke til med nydelige pioner og ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Så du klarte ikke dy deg nei. Verden er full av fristelser ;-)

  SvarSlett
 5. Men, i all verden da! Hihi, dette tar jo helt av :) Skjønne peoner igjen, den mørke var helt skjønn. Haven deres kommer til å bli aldeles nydelig!

  Jeg tør absolutt ikke gå inn på den linken, jeg prøver så godt jeg kan å holde bestillingsfingeren i ro. Det er nok av fristelser å falle for på hagesentrene, jeg har latt meg rive med flere ganger allerede. Det er bare å innrømme; jeg har ikke fnugg av motstandskraft når jeg ser noe jeg synes jeg må ha. Sånn er det bare!

  Du har et nydelig design på bloggen din forresten, bakgrunnen er rålekker!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg