Sommerens uferdige prosjekter. Del 1

Selv om vi har fullført en del  prosjekter i sommer har vi likevel mange som aldri ble helt ferdige. I fjor sommer begynte vi å fjerne busker og trær i skråningen bak huset. Deretter la vi fiberduk og fylte på med bark.
Som du ser på bildet var det veldig mye skråning igjen som fortsatt var uberørt. Vi bestemte oss derfor å fortsette dette prosjektet i år.
Mange av plantene vi hadde plassert i skråningen i fjor har nå begynt å vokse i størrelse.  Området i forgrunnen er fra forrige år. Den delen en kan skimte i bakgrunnen ble ryddet denne gangen. Som du ser har vi enda ikke fylt bark over hele duken.

Nedenfor; Som du ser har vi ikke fått ryddet så mye unna som i fjor, men det går jo rette veien og vi har ikke noe hastverk med å bli ferdige. For å være ærlig har vi vel ikke helt bestemt oss hva vi skal gjøre her. Sannsynligvis kommer vi til å bygge en mur i nedkanten av skråningen, ikke minst fordi denne delen av eiendommen blir usedvanlig tørr om sommeren. Jeg inbiller meg det vil være lettere å få ting til å gro i et oppbygget bed med god hagejord.

Kommentarer

  1. Oj! villket jobb!men det blir fint när det är klart.
    Det är ett evighets göra att täcka markduken med täckbark.
    Mariana

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg