Hvordan gikk det med drivhuset?


Vi ble nok ikke ferdige med å bygge drivhuset nå i sommer, men fikk montert det og tatt det i bruk. Vi har montert to store retro vifter i taket og hengt opp tynne solgardiner til vi finner ut hvordan vi ønsker stedet skal innredes.
Desverre fikk vi ikke tid til å fliselegge huset innvendig, men planlegger å gjøre dette neste sommer.

På trappen utenfor drivhuset har jeg plassert en Canna i potte. Den rakk heldigvis å blomstre før kaldere netter meldte seg. Neste sesong skal jeg gi dem et forsprang til vekst - i drivhuset!
Vi var heldigvis så forutseende at vi fikk laget et bed innendørs. Der har vi plantet en stor drueranke, som faktisk fikk rikelig med druer allerede første år! Vi plantet også et oliventre i bedet, men med den farten drueplanten vokser, må vi nok flytte treet over i egen potte etter et par år - om det overlever vinteren da!


Så fort drivhuset sto på plass tok vi det i bruk. Der inne drakk vi kaffe og koste oss når kveldene ble litt kjøligere. Nå gleder vi oss til fortsettelsen neste sesong! Hagemøbelsettet på bildet skal ikke benyttes i drivhuset, men erstattes av mer egnete møbler. Jeg fantaserer jo om en smijerns- daybed for late ettermiddager etter hagearbeidet... ;-)

Kommentarer

  1. Nydelig drivhus!
    Deilig å ha slike utestuer, hvor både planter og folk kan søke tilflukt :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg