I morgen er det urpremiere!

Så er det bare én dag igjen til Det Norske teater´s spektakulære verdenspremiere på
"Felix Fantastiske Orkester"!
Jeg har gått og nynnet på musikken skrevet av Julian Berntzen og Atle Halstensen i flere måneder nå og har levd meg inn i historien skrevet av Morten Lorentzen gjennom min samboer, som er stykkets regissør. Jeg føler meg ganske sikker på at Felix er en familieforestilling vel verdt å få med seg!Kort fortalt handler stykket om Felix, en liten marihøne som vokser opp i en maurtue hardt styrt av den onde maurdronningen som presser sine undersåtter til det ytterste. Felix passer ikke inn og blir kastet ut av tuens trygghet ut i den store, farlige verden hvor han snart kommer i kontakt med andre småkryp av ulikt slag..
Han har en gang hørt at det langt borte finnes en annen maurdronning. Hun var høyt elsket av tuens innbyggere, men ble fordrevet når Felix var et lite kryp...

Felix Fantastiske Orkester er en storslått musical med fantastiske kostymer, storslått scenografi og en musikk det virkelig svinger av, så løp og kjøp! ;-)

Alle bildene i dagens inllegg er tatt av fotograf Dag Jensen for Det Norske teater.
Bildene er tatt i prøveperioden, så scenografien og lyssettingen kan avvike fra det ferdige produktet :-)
   
Ha en fortsatt riktig fin dag!

Kommentarer

 1. Wow så artig og så flotte kostymer , det er lenge siden jeg var i teatre men nå fikk jeg veldig lyst.
  Dere få ha lykke til og holde tungen rett i munnen.
  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 2. Det ser fantastisk ut=) Flotte kostymer. Vi elsker å gå i teateret, og er der relativt ofte. Skulle gjerne sett dette stykket også=) Hmm, kanskje vi må besøke min søster og legge inn et teaterbesøk i Oslo. Lykke til=) Håper det blir en suksess=)

  SvarSlett
 3. Herlige karakterer og spennende opplegg. Jeg liker sånne fantasiforestillinger, og dette er jo tilogmed nesten hagerelatert :-) Kanskje jeg må ta meg en tur! Brekk et insektbein, til alle involverte!

  SvarSlett
 4. Super flotte kostumer, er helt sikker på at musikken også er i top..:-)
  Jeg har altid gået meget i teateret, også inden jeg flyttet til Danmark.
  God fornøjelse til alle dere der skal se denne musical, er lidt misundelig;-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg