Vårtreffet i Botanisk hage...

I dag var jeg innom vårtreffet i Botanisk hage i Oslo for første gang. Jeg var overrasket over godt utvalg, spesielt innenfor kategorien "oldemors hage", men også mye fint innen sommerblomster og urter.
Rhododendron foreningen hadde salgsbod. Det samme hadde Fuchsiaforeningen med flere.

Bildet nedenfor; Botanisk hages venner hadde en mengde planter for salg og enda mer i bakkant. Der sto kassene så tett at jeg ikke lenger følte jeg selv har mange planter stående på balkongen vår ;-)


Nedenfor: En del av sommerblomst avdelingen.

Kommentarer

 1. Hei, så kjekt å se fine bilder fra Vårtreffet :-) Hehe det bildet av kassene så herlig kaotisk ut, men det var faktisk et visst system i kaoset :-) Hadde tenkt å få hilse på deg, men det var rimelig hektisk i perioder så det får vi forhåpentligvis en anledning til en annen gang. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Var det du som gikk rundt med det digre speilreflekskameraet? (Så ikke om det var nikon/canon.)

  I så fall skulle jeg ha hilst. Jeg var der, men så ingen grønne skjorter/kjente fjes. (Er dog forferdelig dårlig på fjes... :( )

  SvarSlett
 3. Hei Bille og SMGJ. Takk for hyggelige meldinger :-)
  Bille, ja jeg var imponert over hvor fint det så ut til å fungere. Dere hadde jo en mengde planter å tilby og så dere hadde stablet ekstra planter både under bordene og bak på plenene etter hvor de var plassert på salgsbodene :-D Når jeg var innom var der så veldig mange kunder som ønsket betjening over alt at jeg var glad jeg klarte å få kjøpt et par planter av de travle selgerne, men det hadde vært morsomt å hilse på deg også en dag :-)
  SMGJ, he, he. Ja, det er jo godt mulig du så meg løpe rundt med et speilreflekskamera i ene hånden og grønne poser med planter i den andre :-) Jeg har det som deg. På plasser med veldig mange mennesker kan gode venner behøve å gå helt opp i ansiktet på meg før jeg registrerer at de faktisk er noen jeg kjenner :-( Kanskje jeg burde få meg briller? ;-) Sto du og solgte, eller var du innom for å se? Fikk du kjøpt noen planter? :-D

  SvarSlett
 4. Så hyggelig at du likte det du så i urtehagen vår :) Og på ditt spørsmål om å gjøre som vi har gjort er det jo bare et svar: Er det ikke det vi blogger for da? For å få ideer og for å kanskje gi andre noen :))
  Har tittet litt på din blogger, men jeg må tilbake ser jeg. Så jeg legger meg gjerne til som følger jeg!

  SvarSlett
 5. Jeg tror jeg hadde hatt med meg mere hjem en jeg kunne bære hvis jeg hadde været på den messa haha.
  Jeg er helt enig med deg duk er ikke noe bra løsning i bed, men jeg skal legge ny grus rundt bed og på stier og der legger jeg masseskilleduk. Det var lurt og bruke våte aviser den ideen kjøper jeg.
  Hyggelig med kommentar fra deg , du får ha en fin dag , Marit.

  SvarSlett
 6. Jeg var en av dem som ikke sprang rundt med grønne poser, men som framsynt nok hadde dratt med meg et DIGERT handlenett... Og det fikk jeg fyllt opp. To ganger. Måtte til bilen og avlaste. :D

  Vi får prates en annen gang.

  SvarSlett
 7. Marit; ja, det er en absolutt fare for at vi kommer hjem med mye mer enn vi opprinnelig hadde planlagt ved å besøke slike steder ;-)

  Smgj; jeg la merke til at noen av dere hadde vært mer forutseende enn meg ;-) Jeg hadde riktignok med meg en rød "sjømannssekk", men den egnet seg ikke for planter. Jeg fikk i alle fall plassert kamera i den etter mye om og men ;-)
  Det hadde vært veldig hyggelig å treffes en dag. Jeg kommer nok til å gå litt oftere på Hagegals treff første Mandag i måneden en del i fremtiden :-) Og om noen av dere har lyst å avlegge hagen i Sverige et besøk, må dere bare rope ut, men jeg må advare om at den ikke er særlig opparbeidet ennå :-(

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg