Nå skal blomstene på ferie... / My plants are going on vacation...

Når de fleste andre drar på ferie pleier de å fylle bilen med klær, mat, badeballer, strandmadrasser og alt mulig annet. Vår bil fylles hver eneste gang med en mengde planter! Til tross for dette står det meste av blomstene igjen i Oslo. Heldigvis har vi gode venner som er villige til å vanne dem med mens vi er borte. Men denne gangen har vi blitt enige at alle altankassene og et par krukkeplanter skal hjem til våre venner på ferie. Slik ser de ut når de nå står klar for avhenting. Det skal bli spennende å se hvordan de trives på "feriekoloni.

Altankassene formelig bugner av frodighet i år. Jeg velger å tro dette skyldes at jeg, etter tips fra en annen blogger, blandet jorden med babybleier! - På Skedsmo hagelag fikk vi kjøpt Superba gjødsel. Det har gjort underverker for plantene!!

Tagaetes kan jeg nesten ikke leve uten om sommeren! De vokser like frodig i den skyggefulle delen av terrassen, som der det er mer sol. Og de er en perfekt partner til eføy i hagepottene!
I can`t live without Tagaetes during summer. They are just as lush in the more shady corners of the terrasse as on the sunny parts. And they make a perfect partner with ivys in the flower pots!

Hortensiaen har jeg vist før. Den trives like godt ennå, til tross for at den nå har stått uke etter uke i skyggen!
I have had pictures of my Hortensia before. As you can see it is just as rich- flowering still - after a summer in the shade!Den engelske pelargoniaen har overlevd måneder på terrassen, gjennom en kald vår og ikke så fantastisk sommer. Til tross for at den ikke har fått så mye som en eneste time sol der den er plassert på terrassens mest skyggefulle punkt, blomstrer den rikelig!
This English pelargonia has survived months of cold and bad weather on our terrasse. Despite of being planted in a corner of the terrasse where sun never shines, it flowers in rich numbers!

Kommentarer

  1. Det er da noen utrolig heldige venner du har, tenk å få sånne feriegjester å stelle med!

    SvarSlett
  2. Helt enig med siste taler :-) Det var noen fantastiske flotte altankasser! Tror nesten jeg må gå til bleieinnkjøp igjen jeg også :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg