Jeg har fått drivhus!! - Igjen... / I have a new greenhouse!! - Again....

Helt siden snøen knuste vårt gamle drivhus i vinter har jeg ønsket å bygge et nytt på samme lokasjon. I dag har min far og jeg endelig montert vårt nye hus! Det har ikke spirene som mitt gamle hadde, men det er mulig å kjøpe dette som tilvalg.
Hva synes dere? Med eller uten spir på taket?
Ever since the snow crushed our old greenhouse this winter I have wanted to build a new one on the same location as the previous. 
Today my father and I have finally installed our new house! It did not come with the same roof pinnacles as the previous one, but can be purchased as extra options.
What do you think? Should I purchase the roof pinnacles?

Vi monterer drivhuset. Her har jeg begynt å sette inn glassplater i taket. Det er ikke så godt synlig på bildet, men denne gangen har jeg to sett dører i drivhuset. To store skyvedører for hovedinngang og en vanlig dør som kommer til å vende ut mot det som snart skal bli "Middelhavshagen".
I morgen skal jeg forhåpentlig publisere noen bilder av hvordan den tar form.
We are installing the greenhouse. On this picture I have started to place the glass on the roof. It is not so easy to spot on this picture, but this time I have installed two sets of doors in the house. Two big sliding doors for the main entrance and on "ordinary" one facing what will become the "Mediterranean garden".
Hopefully I will have some pictures to publish from this part of the garden.

Kommentarer

 1. Hej!
  Grattis till växthuset, jättefint.
  Jag hade satt på spiror, tycker det ger så mycket extra feeling:-)

  Ha det gott, H.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nytt drivhus. Håper det tåler snøvintere bedre. Synes det ser helt fint ut slik det er, uten spir. Men smaken er som baken... :)
  Hilsen orchis

  SvarSlett
 3. Dæven, jeg klarte å legge inn kommentar til slutt! :)

  SvarSlett
 4. Så flott! Synes ikke du trenger noen spir jeg da, men som tidligere kommentar - det er jo en smaksak. Deilig og stort - kan tenke meg du kommer til å kose deg der :)

  SvarSlett
 5. Med spir! Helt klart med :) Nå er det hvilket som helst drivhus (om enn stooort!), men med spir får du det lille ekstra. Så deilig det må være å ha drivhuset oppe igjen. Håper vintrene er mer medgjørlige fremover og at dette drivhuset tåler en del sne.

  SvarSlett
 6. Wow!!! And you will have a nice view from your green house.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg