Regnværsdag i sommerhagen..


Påske og regnvær hører ikke helt sammen. I alle fall ikke i mitt vokabular... ;-) Påske, kvikklunsj, appelsiner og sol derimot.. Men i dag har det altså regnet. Nå er det ikke sånn at jeg tok det så tungt. Jeg kjøpte noen hageblader og satte meg godt til rette i drivhuset.  Der var det varmt og godt - og det er faktisk ganske hyggelig å høre hvordan regnet sildrer på drivhustaket. Etter middag bestemte jeg meg for å finne frem flise- lim, elvestein og murersaker. Så satte jeg i gang. Halvannen time senere hadde jeg fliselagt det meste av utsiden på "bassenget" jeg har murt opp i drivhusets ene ende.

Jeg er ikke sikker på om den ble helt som jeg hadde tenkt meg. Det hele ble litt "urolig". Men jeg håper at dette blir nedtonet når jeg får fuget vannkaret. Tanken er at jeg skal fliselegge innsiden med samme stein som på utsiden. Deretter skal jeg plassere en sementsøyle opp karet. På denne søylen skal fontenefiguren plasseres.

Nedenfor:
Min lille panfigur er for øyeblikket plassert på gulvet ved siden av fontenekaret jeg fliselagte.
Karet murte jeg opprinnelig opp av lecablokker. Innsiden av karet støpte jeg av glassfiber. I dag har jeg begynt å pusse innsiden med sement. Når den har tørket kommer jeg til å "male" det hele med smøremembran. før jeg kommer til å fliselegge karet innvendig. Det blir altså ikke ferdig med det første, men jeg håper å kunne ta fontenen i bruk i løpet av sommeren...

Nedenfor:
Ikke akkurat påskestemning utendørs i dag.. men det er faktisk skikkelig hyggelig å oppholde seg "ute-inne" når det regner og blåser. Drivhuset er varmt og godt, så nå kan det både blåse og regne. Kanskje jeg tar meg en liten lur på sofaen?

Jeg håper vi alle får et riktig fint påskevær i de resterende feriedagene våre! 


Ha en fortsatt riktig fin påske! 

Kommentarer

 1. Stilig med basseng i drivhuset.

  SvarSlett
 2. Kjempe koselig bilder fra veksthuset ditt. Her er det sol, men det blåser kraftig, så da hjelper det lite med fint vær.
  Ønsker deg en fortsatt fin påske. Klem

  SvarSlett
 3. Hallo Stein!

  Det blir så flott i drivhuset, gulvet og bassenget du bygger er kjempelekkert!! Jeg synes ikke det virker "urolig" i det hele tatt. Veldig fin dekor både på gulv og kar! Du er virkelig dyktig i alt du gjør!!

  ❀Fortsatt god påske❀

  Klem

  SvarSlett
 4. Imponerende hva du går i gang med, og så blir alt så fint! Fortsatt god påske :o)

  UnaCita

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg