Riktig god Jul fra Sommerhagen!

Så er vi hjemme i sommerhagen vår i Sverige igjen. Været i dag minner ikke så mye om Jul, men jeg klager ikke, for mens det regner ute, så har vi tent fyr i peisen, pyntet huset og fylt det med farger, blomster, dufter, mat og godt humør!
Hva mer kan en ønske en Julaften?
Når vi ankom eiendommen Lørdag formiddag var det mildt og solfylt. Jeg tilbragte derfor så mye tid som mulig i hagen, men til tross for mildvær er den stort sett brun, våt og ikke særlig fotogen for tiden, så derfor vil jeg heller legge vekt på pyntingen innendørs denne gang.
Som vanlig har vi et juletre, men siden stuen er såpass liten er det plassert i den kroken hvor det er minst dominerende.


De julekulene som var til overs ble som vanlig lagt i salongbordet. Jeg føler det gir litt stemning. Andre synes kanskje det blir litt rotete? Men smaken er jo forskjellig så jeg er fornøyd så lenge vi trives med det selv :-)Juletreet i år ble pyntet med gylne kuler i ulike varianter og kulører, foruten elementer i rustent metall. LED lys i gylne og hvite toner gjør at vi føler treet ble stemningsfullt og nesten hadde noe gammeldags over seg.

Huset virker kanskje veldig julepyntet, men faktisk har vi stort sett benyttet oss av avskårne og pottede planter i rødt sammen med røde puter, duker og noen få nisser. Mer skal det jo ikke til for å skape Jul. Det er jo stemningen, familiehyggen og glede som er det viktigste disse dagene :-)Ha en fortsatt riktig god Jul! Kommentarer

 1. Rigtig Glædelig Jul til dig og dine! Tak for mange venlige kommentarer på min blog i året der gik, de er blevet påskønnet!
  Hvor er det smukt i stuen med Hvidt som grundfarve og alle de røde indslag! Må i have en dejlig aften i fred og fordragelighed i de smukke omgivelser. Mange Julehilsener fra Elin

  SvarSlett
 2. God jul! Jag tycker huset ser härligt ut, och så fint med bordet med plats för pynt under glasrutorna. :-)

  SvarSlett
 3. Koselig julepyntet i sommerhagen!
  En riktig god jul til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Elegant julehus hos deg Stein. Ei fredelig jul ønskes du også.

  SvarSlett
 5. Ønsker deg og dine en fredfylt julehøytid! Hilsen Marit :-)

  SvarSlett
 6. Så koselig og fint dere har det, og hvilken flott utsikt! God Jul!!

  SvarSlett
 7. Kjempe koselige bilder fra sommerhagen. Ønsker dere en kjempe fin jul.

  Vivi

  SvarSlett
 8. Så fint dere har pyntet:) Skikkelig koselig julestemning.
  Ønsker dere en fortsatt deilig jul med mye tid og hygge:)

  SvarSlett
 9. Flott juletre og koselig julehus. He en fortsatt fin jul!

  SvarSlett
 10. Mysigt! Önskar en fortsatt fin jul.
  Kram Maria

  SvarSlett
 11. Sikke en smuk og stemningsfuld stue, forsat rigtig glædelig jul:o)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg