Nå skinner tusen Julelys...

Så var enda en Romjulsdag i hagen over. Jeg har raket løv, dekket enda flere områder med avispapir og humusjord i skogen, plantet et par busker, beskjært noen trær og forundret meg over hvor mye liv det fortsatt er i hagen så sent i Desember.

Jeg luket faktisk store mengder ugress i dag!  For hver eneste plante som fjernes blir det mindre av dem til våren ;-)
Eiendommen vår ligger jo veldig beskyttet til fra omverdenen, selv om det ikke er mer enn en fin spasertur inn til nærmeste by. Dette gjør at vintermørket kan virke ekstra mørkt nå som vi hverken har snø eller stjerneklare netter. Gatelyktene vi har montert rundt om i deler av hagen gir riktignok lys, men det er jo ekstra hyggelig med juletrelys og lykter med levende glød rundt omkring også utendørs, så vi plasserer lykter rundt om på eiendommen og plasserer hvite gravlys i dem fordi de brenner i flere døgn i strekk.


Utendørs Juletrær er ikke grantrær eller furu med store juletrelys på vår eiendom. Visst synes jeg det er flott i andres hager, men vi har nesten ingen nåletrær og kunstige graner ute blir ikke det helt samme. Derfor har vi kjøpt en god del kunstige "løvtrær uten bladverk" besatt med små LED lys. Disse har vi på rad, som på vei bort til drivhuset, men også på rekkverket til gjestehuset og i urner, som den på bryggen. 

Da virker plutselig mørket ikke så mørkt og den milde, mørke vinternatten føles litt mer stemningsfull! En fortsatt riktig fin Romjul ønskes alle mine blogg-venner! 

Kommentarer

 1. Wow! Nydelige lysdekorasjoner :) For et herlig syn.
  Fortsatt god romjul.

  SvarSlett
 2. Ja, dere har gjort det stemningsfullt i den ekstra mørke desembertiden!

  SvarSlett
 3. Kjempe fine bilder fra hagen din. Koselig med alle julelysene.
  Ønsker deg en fortsatt fin jul.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 4. Hei Stein!

  Så vakkert det er i hagen din med alt det lyset! Det er så mørkt ute nå når det ikke er noe snø, at det er fint med masse lys i hagen.

  Ha en fortsatt fin romjul!

  SvarSlett
 5. Så fint det ser ut med mange lys i vintermørket!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg