Jeg har fått vannpost!

Denne helgen er vi i Svenskehagen igjen. Nå har høsten meldt sin ankomst for fullt. Naturen begynner å ikle seg gylne farger og enkelte trær er temmelig nakne. Jeg klødde i fingrene etter å snekre ferdig gangveien jeg laget skjelettet til forrige gang.


Det var skikkelig tilfredsstillende å bli ferdig før solen gikk ned i kveld. Jeg klarte dessuten å få montert håndpumpen. Røret som henter vann fra elven er bygget inn i en av gangveiens bærebjelker, så den ikke skjemmer bryggen for båtene som eventuelt måtte kjøre forbi eiendommen.
Pumpen skal jo benyttes når jeg skal vanne woodland hagen i fremtiden. Frem til nå har det nemlig ikke vært så lett å få til akkurat det. Jo, jeg har noen ganger skjøtet sammen hageslanger så de til sammen blir 150 meter lange, men det gjør likevel at jeg ikke har kommet til over hele skogen. Visst må jeg komme til å bære mange vanne kanner fra pumpen, men jeg har jo ikke planer om å skjemme woodland plantene mine bort.... så de vil ikke få mer enn høyst nødvendig...

Nedenfor:
Naturen rundt eiendommen er nå skikkelig i høststemning. Vi velger å se det vakre i denne årstiden, selv om jeg alltid blir litt vemodig. Nå er nok en hagesesong gått over i historiebøkene.
Til venstre:
Bemerkelsesverdig mange roser blomstrer fortsatt for fullt i svenskehagen. Desverre var det blitt så mørkt når jeg endelig fikk tid til å finne frem kamera at jeg bare knipset denne ene. En "Holiday Island Jalitah" rose. Egentlig er disse nesten aprikosfargete, men nå på høsten ser de jo nesten gul  ut i blitzlyset fra mobiltelefonen ;-)
Jeg ønsker dere en fortsatt riktig fin helg!

Kommentarer

 1. Hei!
  Himla vakkert å se ut over elva. Anne

  SvarSlett
 2. Så flott vannpost, og så praktisk! Jeg også steder det ikke går an å vanne ned slange. Tungt å gå og bære vannkanne :) Så flott brygge og utsikt dere har! Stemningsfullt :)

  SvarSlett
 3. Utrolig vakkert å elva/vannet og høstfargene !
  Gratulerer med montering av vannpumpe, og ny gangvei :-)
  Håper det ikke blir for mye vannbæring.... og Holiday Island Jalitah er nydelig, selv i lyset fra mobilen.
  Nyt høsten videre :-)

  SvarSlett
 4. Flott og praktisk vannpost. Og så fint det er hos dere både med vannspeil, planter og resten av naturen.
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 5. Vemodigt är det när sommaren lämnar oss men så vackert hösten visar upp sig på dina bilder. Vatten pumpen blev riktigt snygg, den kommer nog till nytta och du behöver aldrig oroa dig för att brunnen sinar.

  Allt gott!

  hälsar Gunilla

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg