Sommerstemning

Så var ferietiden her, med sol, varme, late dager, utflukter og litt hagearbeid.

I år har jeg bestemt meg for at det stort sett skal begrense seg til luking i ulike bed, kanskje mure litt her og snekre litt der. Men stort sett skal denne sommeren være preget av hvile. Turen til vår spanske hage litt senere på sommeren kommer nemlig til å være såpass begivenhetsrik at vårt fokus i stor grad ligger på det for tiden.
Vi skal nemlig gifte oss der nede. Etter 20 års samboerskap. Ingen skal snakke om en forhastet forlovelse her i gården..!

Siden familie og venner må reise såpass langt for å overvære den store begivenheten har vi invitert dem til en hel uke med oss der nede.
Mye står på programmet og mye må organiseres, så derfor nyter vi for tiden dagene her på hytta.
Heldigvis er alle bed stort sett ugressfrie. Blomstene bugner frodig og været er vakkert. Kan en be om mer?

Her kommer en liten billed- stemningsrapport!PS: Måken på noen av bildene er ikke kunstig. Han har fulgt oss i alle år her på hytta og er nå blitt så husvarm at han trives aller best i nærheten av oss når vi oppholder oss utendørs. Vi mater ham og familien og trives i grunnen godt i hans selskap også! :-)Ha en fortsatt riktig fin sommerdag! 


Kommentarer

 1. Hei, Nydelige bilder av vakre blikkfang. Hvor fant du den lekre grå og store urnen? sommerklem Siv:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Siv. Jeg svarte deg inne på bloggen din også.
   Takk for hyggelig sommerhilsen! :-)
   Krukken kjøpte jeg på Hagefokus. Der koster den 1 790.- kroner. http://www.hagefokus.no/hage/krukker.html?p=2
   Ha en fortsatt riktig fin sommer!

   Slett
 2. Åhh, så koselig at dere skal gifte dere=) Håper det blir en strålende feiring=) LYKKE TIL=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Vilka underbara bilder - och så fint sommarsällskap ni har!

  ...och grattis till giftermålet!

  Ha det skönt i grönskan!

  SvarSlett
 4. Så koselig å høre at det blir giftemål etter "bare" 20 år:) Det blir en begivenhet å huske. Lykke lykke til med feiringen. Slapp godt av sammen med måken Jonathan, før festen.

  SvarSlett
 5. Så fint ni har det och så underbart att få bo såg vid vattnet, underbart.

  Grattis till giftemålet!
  Kram Anna

  SvarSlett
 6. Så herlige sommerbilder :) lykke til med bryllup! Det er jo utrolig morsomt :)

  SvarSlett
 7. Så koselig at dere skal gifte dere og for et flott sted å ha brylluppet!Det er jo så vakkert på feriestedet deres i Spania. Tenker familie og venner er superglade for å få feire den store dagen sammen med dere der...da kan dere jo feire i mange dager også:)

  Jeg er et 100% sikker på at dere har den mest spennende og fineste hagen langs hele Klarälven! Det er et vakkert sted dere har der også. Er så imponert over hva du får til hagen, selv synes jeg det er et ork å luke ett bed. Jeg liker å bruke gressklipperen, kantklipper og vanne blomstene ved inngangspartiet, men that's it..hehe...

  Kos dere i Värmland og så ønsker jeg dere lykke til med bryluppet i Spania. Ha en strålende ferie, Stein! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 8. Hei! Så trivelig innlegg, og gratulerer! Ja, da får man jo ihvertfall tro at det er nøye vurdert, og at dere mener alvor :)

  Høres herlig ut å mest slappe av i sommerhagen. Og den måken er heldig som har så fint pyntet "landingsstripe" :) Kos dere!

  SvarSlett
 9. Wow! (He-he, hadde bare 13 1/2 år samboerskap før bryllupet...) Ja, slapp nå godt av sammen med måken!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med forestående giftemål - dette var veldig koselige nyheter. Nyt svenske sommeren før det store skjer :)) Klem

  SvarSlett
 11. Lykke til med det forestående bryllupet. Dere slår oss med et år. Etter så mange år ble vi begge overrasket over hvor høytidsstemt og flott bryllupsdagen ble. Regner med at dere har noen som koordinerer dagen for dere slik at dere bare kan slappe av og nyte

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg