Duften av sitron!

Om du har fulgt med på bloggen min før vet du kanskje om at jeg opplevde mitt fine appelsintre virket som det hadde fått seg en kraftig knekk siste helg når jeg besøkte Sverige. Jeg er derfor veldig spent på om det kommer til å ta seg opp igjen- eller om planten hadde hatt det for tørt for lenge..
Uansett bestemte jeg meg for å kjøpe et citrustre til denne uken. Disse plantene har den deiligste duft av vår jeg kan tenke meg, så når jeg kom over et lite tre fullt av store sitroner OG mengder med blomster og knopper klarte jeg ikke styre meg.
Nå står det her og fyller stuen med sin søtlige, friske glede og bringer et lite minne om hagen vår i Spania.
Citrustrærnes blomster er ikke bare små, men vakre. De fyller luften med en frisk sødme. På toppen av det hele blomstrer de gjentatte ganger hele året!  I Spania elsker jeg å spise frokost under kronen av et citrustre idet solens varme stråler fyller hele hagen med odøren av Middelhavet!PS: Musical premieren ble kjempevellykket med gode kritikker i Dagbladet, VG og Aftenposten! :-D

Ha en riktig fin uke!

Kommentarer

 1. Det hørtes herlig ut med citrusduft i stuen! Dette treet kan sikkert ikke overvintre ute? Du har det vel ute om sommeren og inne om vinteren kanskje? Dette må jeg forske mer på!
  Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 2. Det synes jeg du fortjener. Jeg har hatt et mini sitrontre i vinduet på stuen, men.... jeg greide ikke å holde liv i det selv om jeg har vært hjemme hele tiden!!! Det er jo til å gremmes av=) Kanskje jeg må kjøpe et på størrelse med ditt, selv om det nok ikke hjelper på hukommelsen... slik at jeg faktisk får vannet ofte nok=) Skal du ha det med til Sverige? Så fint å høre at musicalen fikk gode skussmål=) Kan jeg få spørre hvor lenge det kommer til å gå? Hadde vært artig å ta med småguttene til Oslo for å se=) Fin søndag til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Gikk forbi sitrustrær hos Plantasjen i dag og klarte å holde meg! Har virkelig lyst på et slik, men har liksom ikke noe sted å ha det før det blir mere vår i luften!

  SvarSlett
 4. Bare ett ord for de fruktbildene......delikat :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg