Det fortsetter å gro..

Ja, det fortsetter å gro i potter og skåler her i leiligheten i Oslo. De fleste frøene står fortsatt ute i snøen til stratifisering. 97 sorter har jeg ambisjoner om å så. Noen har vært i jorden lenge allerede. Andre har fortsatt ikke kommet i potte. Jeg har poser med frø i fuktig papir forseglet i poser og lagt i kjøleskapet.

Alle vinduskarmer er tatt i bruk. Disse er plantet siste uke og bare noen få spirer har begynt å titte opp.

Selv kjøkkenbenken er tatt i bruk nå. Her spirer canna bland mer etablerte planter.
Jeg sjekker frøene 2-3 ganger for dag og veksler mellom å dekke dem til med plast og å la dem lufte seg en gang iblant for å forhindre muggdannelse.

Kommentarer

  1. Det er en fantastisk spennende tid, og som deg, sjekker jeg spirene flere ganger for dag! Så flotte Canna-spirene dine er! Mine ble "operert" og sådd i går, og forhåpentligvis spirer de i løpet av uken! Har hørt at det tar ca 4 dager ;o) Ønsker deg lykke til med sådden!
    Ha en fin søndag!

    SvarSlett
  2. Her har du også en flott blogg ser jeg. Moro med frø! Jeg fikk sådd i helgen, så da er våren offisielt i gang her i huset også :) Woodlandhagen din blir det artig å følge med på, mange fine pplanter du ahr tenkt å drive frem. Legger til denne bloggen goså jeg :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg